Onderhoud

De uitstraling van de tuin staat en valt met de mate van onderhoud en zonder de juiste verzorging en persoonlijke aandacht geeft zelfs de fraaiste tuin in korte tijd een trieste aanblik.

Het zelf onderhouden van uw tuin kost veel tijd, inspanning en vereist deskundigheid. Uw tuin is bij de hoveniers van binnen de hagen in vertrouwde handen. Wij luisteren goed naar uw wensen, inspecteren op eventuele plantenziektes, komen met handige tips en ruimen na het werk al het tuinafval netjes op. Bij binnen de hagen krijgt u onderhoud op maat. U kunt kiezen voor kleine of grote onderhoudsbeurten, al naar gelang uw wensen, behoefte en de toestand van uw tuin.

De ruime ervaring in heel divers tuinonderhoud zal u aanspreken en ons team staat voor perfect tuinonderhoud ! Om het u gemakkelijk te maken en om u te enthousiasmeren hebben we hieronder de mogelijkheden vermeld.

Eenmalig onderhoud:
Wanneer u de tuin tijdelijk niet kunt onderhouden of het onkruid u op een bepaald moment letterlijk boven het hoofd groeit. Uiteraard wordt van te voren besproken wat uw wensen zijn.

Periodiek onderhoud:
U houdt van tuinieren en wilt daarom het onderhoud van uw tuin zelf doen. Echter, de grote en specialistische klussen zoals het scheren van een haag of een flinke snoeibeurt, wilt u door de binnen de hagen hovenier laten uitvoeren. Het periodiek onderhoud is dé manier om uw tuin het hele jaar door er perfect uit te laten zien, zoals u het wilt! Onze hoveniers kunnen eens per jaar langskomen of zo u wilt ieder kwartaal.

Vakantie onderhoud:
Wanneer u op vakantie bent, blijft het gras en het onkruid natuurlijk gewoon doorgroeien en zeker in de zomerperiode. Dit geldt natuurlijk ook indien men voor een langere periode in het buitenland verblijft. Als u bij thuiskomst niet voor verrassingen wilt komen te staan, kunt u binnen de hagen inschakelen. En als u dan terugkomt, ziet uw tuin er prima verzorgd uit en hoeft u niet meteen zelf aan de slag.

Onderhoudscontract:
Ook als u weinig tijd heeft of tuinonderhoud niet uw favoriete bezigheid is, kan binnen de hagen u van dienst zijn. Met het afsluiten van een onderhoudscontract heeft u gegarandeerd een tuin die er maand-in-maand-uit verzorgd uit ziet. Vraag eens naar de mogelijkheden…………lang leve de tuin!
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function _the_trace() in /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-content/themes/binnen-de-hagen/footer.php:8 Stack trace: #0 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-includes/template.php(722): require_once() #1 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/dtd42549/...', true) #2 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #3 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-content/themes/binnen-de-hagen/inspiration.php(35): get_footer() #4 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-content/themes/binnen-de-hagen/inspiration-post.php(7): include('/home/dtd42549/...') #5 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/dtd42549/...') #6 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/dtd42549/...') #7 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/index.php(17): r in /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-content/themes/binnen-de-hagen/footer.php on line 8