Realisatie & renovatie

Met een binnen de hagen hovenier bent u gegarandeerd van ambachtswerk met een moderne aanpak. Wanneer de ontworpen tuin gerealiseerd gaat worden, wordt uw opdracht ingepland en zal het ontwerp vakkundig worden uitgevoerd door onze Hoveniers.

Moeten er veranderingen en/of verbeteringen plaatsvinden zoals ophogingen, het plaatsen van een schutting of  beschoeiing, het metselen van een tuinmuur, het maken van een vijver, het vernieuwen van een gazon: wij doen het allemaal even netjes en vakkundig en een goede en gedegen uitvoering is allesbepalend, daar staan wij voor!

De realisatie van een tuin vergt niet alleen vakmanschap, ook ‘gevoel’ en toewijding. Zeg maar gerust: liefde voor het vak!

De uitvoering vindt plaats door hoveniers met veel vakkennis, die jaarlijks door scholing op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken om een perfect resultaat te garanderen. Alleen door het leveren van kwaliteit en persoonlijke aandacht kan er iets moois groeien tussen hovenier en opdrachtgever, wij denken dat dit de beste voedingsbodem voor succes is……..lang leve de tuin!
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function _the_trace() in /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-content/themes/binnen-de-hagen/footer.php:8 Stack trace: #0 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-includes/template.php(722): require_once() #1 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/dtd42549/...', true) #2 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #3 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-content/themes/binnen-de-hagen/inspiration.php(35): get_footer() #4 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-content/themes/binnen-de-hagen/inspiration-post.php(7): include('/home/dtd42549/...') #5 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/dtd42549/...') #6 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/dtd42549/...') #7 /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/index.php(17): r in /home/dtd42549/public_html/binnendehagen.nl/wp-content/themes/binnen-de-hagen/footer.php on line 8