QuickHedge – binnen de hagen – Sluistuinen

QuickHedge is een volgroeide kant en klaar haag die overal geplant kan worden. Hierdoor realiseert
u direct een volwassen, volgroeide en dichte haag met alle voordelen van dien. Zo creëert u snel
stijlvolle privacy en verhoogt u uw woongenot.
De lengte van de haag die u wilt planten kunt u zelf bepalen. QuickHedge wordt namelijk in
elementen van 1 meter geplant. QuickHedge is verkrijgbaar met verschillende haagplanten, zoals beuken, haagbeuken, prunus, klimop en vele andere soorten. De QuickHedge elementen hebben een hoogte van 200 cm. In de toekomst zijn van enkele soorten ook hoogten van 80 en 120 cm verkrijgbaar.

Eigenlijk geen nieuws, maar wel actueel! Binnen de hagen Hoveniers is sinds 2010 partner van QuickHedge. En als u binnen één dag een volgroeide haag wilt planten, dan kunnen de hoveniers van binnen de hagen dat voor u realiseren. Bij Sluistuinen in Alkmaar staat een mooi assortiment van QuickHedge die u een goede indruk geven van de kwaliteit van het product. De voorgekweekte hagen zijn zeer goed doorgeworteld en kunnen zelfs in bakken op uw terras of balkon worden geplaatst. Uiteraard zorgt binnen de hagen Hoveniers voor een gedegen advies en wij kunnen u een “op maat “ aanbieding doen van dit unieke product.

U kunt verschillende hagen bekijken in onze QuickHedge ‘showroom’ Sluistuinen. De contactgegevens van Sluistuinen zijn:

www.sluistuinen.nl zie ook: http://www.quickhedge.nl/

Oude Helderseweg 85 b (dit is tegenover de golfbaan tegen het kanaal aan)

1817 BJ ALKMAAR

Tel.:072-5110013

QuickHedge is een volgroeide kant en klaar haag die overal geplant kan worden. Hierdoor realiseert u direct een volwassen, volgroeide en dichte haag met alle voordelen van dien. Zo creëert u snel stijlvolle privacy en verhoogt u uw woongenot. De lengte van de haag die u wilt planten kunt u zelf bepalen. QuickHedge wordt namelijk in elementen van 1 meter geplant. QuickHedge is verkrijgbaar met verschillende haagplanten, zoals beuken, haagbeuken, prunus, klimop en vele andere soorten. De QuickHedge elementen hebben een hoogte van 200 cm.